طرز تهیه خورش شیش انداز (گیلانی)

این بار در رونیتا برای شما کاربران عزیز سایت رونیتا طرز تهیه خورش شیش انداز (گیلانی) را تهیه نموده ایم و امیدواریم مورد رضایت شما قرار گیرد.با ما در رونیتا همراه باشید.

طرز تهیه خورش شیش انداز (گیلانی)

مواد لازم

مغز گردو ۳۰۰ گرم
بادمجان قلمی ۵ عدد
رب انار ترش ۲ قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده ۴ قاشق
زردچوبه، نمک، فلفل و دارچین
روغن برای سرخ کردن

خورش شیش انداز

طرز تهیه خورش شیش انداز (گیلانی)
طرز تهیه خورش شیش انداز (گیلانی)

طرز تهیه:

مغز گردو را کاملا سائیده و پودر کنید. در یک قابلمه یا تابه نچسب متوسط، گردو را به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب و ادویه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن بیندازد.
بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت چهارگوش چهارگوش ریز خرد کنید. بادمجانهای خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس بادمجانها را با پیاز سرخ شده به مخلوط مغز گردو اضافه کنید و رب انار و مقدار کمی دارچین نیز بریزید. اجازه دهید تا خورش آهسته چند جوش بزند و جا بیفتد. این خورش خوشمزه را با برنج سرو کنید.?????
آشپزی سریع و آسان
توی مهمونی هاتون بدرخشید

نویسنده مطلب: admin

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *