روش تهیه ماهی سرخ شده تند برای آخر هفته تند

این بار در رونیتا برای شما کاربران عزیز روش تهیه ماهی سرخ شده تند برای آخر هفته تند  را تهیه نموده ایم که یک غذای بسیار خوشمزه برای خانواده شما می باشد.

روش تهیه ماهی سرخ شده تند برای آخر هفته تند

آموزش تهیه ماهی سرخ شده تند
آموزش تهیه ماهی سرخ شده تند

مواد مورد نیاز :

  • ماهی یک عدد (یا کپور، تیلیپیا)
     ۳۰ گرم آرد
     پیاز خرد شده ،  میخک سیر
     ۲۰ گرم کنجد برشته شده
     ۵۰ میلی لیتر سس سویا
  • ۲۵ گرم شکر
  • روغن کنجد ۸ میلی لیتر

مرحله یک : ابتدا ماهی را به خوبی شسته و سپس همانند شکل زیر چند برش بر روی آن ایجاد نمایید.

مرحله دوم : همانند تصویر زیر روی ماهی را با آرد بپوشانید و در ماهیتابه سرخ نمایید.

مرحله سوم : شما باید دو طرف ماهی خود را به خوبی همانند شکل زیر سرخ نمایید.

مرحله چهارم : پیاز و میخک را ریز نمایید.

مرحله پنچم : خوب پیاز، سیر، با کنجد، روغن کنجد، سس سویا و شکر را با هم بجوشانید تا سس مخصوص شما تهیه شود.

همانند شکل سس خود را بر روی ماهی ریخته و این غذای خوشمزه و ساده را گرم بنوشید.

امیدوارم از تهیه این غذای خوشمزه لذت برده باشید.

نویسنده مطلب: جسین داودیان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *